Perusahaan Kita

lingkup bisnis perusahaan

Ruang lingkup bisnis perusahaan kalebu AMPS (Alternative Marine Power System) lan EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, manufaktur lan EPC.Kita bisa nyedhiyakake kothak sambungan daya pesisir voltase dhuwur lan kurang, lemari kontrol akses daya pesisir, kabel & gulungan kabel, colokan lan soket listrik pantai, lan sapiturute uga scrubber lan bagean.Kita uga bisa nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan pangopènan sing berkualitas.Ing gudang, kita duwe akeh suku cadang lan sistem lengkap.Thanks kanggo jaringan global kita, Yanger bisa nyedhiyakake bagean lan ngatur bantuan teknis ing wektu sing cendhak.

PRODUK

  • perusahaan1

Babagan awake dhewe

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, desain, manufaktur lan layanan ing bidang AMPS (Alternative Marine Power System) lan EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, manufaktur lan EPC .Perusahaan iki kantor pusat ing Shanghai lan duwe cabang ing Hong Kong.

kauntungan kita

Ruang lingkup bisnis perusahaan kalebu AMPS (Alternative Marine Power System) lan EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, manufaktur lan EPC.Kita bisa nyedhiyakake kothak sambungan listrik pantai voltase dhuwur lan kurang, lemari kontrol akses daya pantai, kabel & gulungan kabel, colokan lan soket listrik pantai, lsp.

perusahaan1

kauntungan kita

Ing gudang, kita duwe akeh suku cadang lan sistem lengkap.Thanks kanggo jaringan global kita, Yanger bisa nyedhiyakake bagean lan ngatur bantuan teknis ing wektu sing cendhak.

002 (2)

kauntungan kita

Perusahaan kasebut nduweni jaringan layanan lengkap lan tim teknis profesional sing berpengalaman, kanthi kemampuan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo para pemilik kapal lan galangan kapal.Kerjasama karo Yanger bakal ngirit wektu lan mesthekake yen peralatan sampeyan mlaku kanthi cara sing paling efektif.

002 (3)

kauntungan kita

Perusahaan tansah netepi filosofi bisnis "safety, linuwih, pembangunan sustainable, lan pangayoman lingkungan" lan usaha kanggo dadi kelas donya peralatan laut lan lepas pantai.

singer (14)
  • logo (5)
  • logo (1)
  • logo (3)
  • logo (6)
  • logo (4)
  • logo (7)
  • logo__2_-removebg-preview
  • logo (8)