Babagan awake dhewe

Sugeng rawuh ing Yanger Marine

Mitra teknologi lan peralatan sampeyan

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake R&D, desain, manufaktur lan layanan ing bidang AMPS (Alternative Marine Power System) lan EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, manufaktur lan EPC .Perusahaan iki kantor pusat ing Shanghai lan duwe cabang ing Hong Kong.

Ruang lingkup bisnis perusahaan kalebu AMPS (Alternative Marine Power System) lan EGCS (Exhaust Gas Clean System) desain, manufaktur lan EPC.Kita bisa nyedhiyakake kothak sambungan daya pesisir voltase dhuwur lan kurang, lemari kontrol akses daya pesisir, kabel & gulungan kabel, colokan lan soket listrik pantai, lan sapiturute uga scrubber lan bagean.Kita uga bisa nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan pangopènan sing berkualitas.Ing gudang, kita duwe akeh suku cadang lan sistem lengkap.Thanks kanggo jaringan global kita, Yanger bisa nyedhiyakake bagean lan ngatur bantuan teknis ing wektu sing cendhak.

1920

Apa Pilih Kita

Perusahaan kasebut nduweni jaringan layanan lengkap lan tim teknis profesional sing berpengalaman, kanthi kemampuan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo para pemilik kapal lan galangan kapal.Kerjasama karo Yanger bakal ngirit wektu lan mesthekake yen peralatan sampeyan mlaku kanthi cara sing paling efektif.

Perusahaan tansah netepi filosofi bisnis "safety, linuwih, pembangunan sustainable, lan pangayoman lingkungan" lan usaha kanggo dadi kelas donya peralatan laut lan lepas pantai.
Matur nuwun kanggo ngunjungi situs web kita lan ngenteni pitakon sampeyan.

babagan-kita (1)

Budaya Kita

Kesehatan, Keamanan, Sustainable, Perlindungan Lingkungan

Tujuane

Dadi pemasok Peralatan Laut kelas kapisan

semangat

Integritas, Dedikasi Jujur, Inovasi

Filsafat

Ngluwihi pangarepan customer

Nilai

Ngajeni wong Ngudi kaunggulan

Harmoni ngembangake nilai Creat

Karep

Kanggo nyedhiyakake teknologi lan produk HSSE marang para pelanggan, bebarengan mbangun samodra ijo kabeh manungsa

sesanti

Dadi mitra pelanggan sing paling dipercaya

Kualifikasi lan Sertifikat

babagan-kita (10)
babagan-kita (11)
babagan-kita (5)
babagan-kita (7)
babagan-kita (8)
babagan-kita (9)
sertifikat (1)
sertifikat (2)
sertifikat (3)

Jaringan Layanan

Jaringan produk lan layanan global ndadekake kita dadi mitra pelanggan sing paling dipercaya

peta

Lingkungan Pabrik