Kabel Bus Kab

  • ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan lan entheng.ProfiBus LAN.Jaket njaba : LSZH Diameter njaba: 8,4±0,20 mm Bobot: 91 kg/km Standar: IEC 60092-359, IEC 60332-3, IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, IEC 60794 Konduktor: Desain & Konstruksi Ukuran Konduktor Tembaga Kaleng Terdampar: 19/0.16±0.01mm Isolasi: Isolasi Busa Polietilen OD: 2.60±0.15mm Konduktor...
  • CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kacepetan dhuwur & Kerajinan entheng.CAN Komunikasi bis.

  • Offshore BUS Lan Kabel Ethernet Industri

    Offshore BUS Lan Kabel Ethernet Industri

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake portofolio lengkap kabel BUS lan Ethernet Industri sing disetujoni DNV/ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, minyak lan aplikasi gas lepas pantai.

  • CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data sing dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan lan entheng.CAN Bus komunikasi.