KABEL

  • ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan lan entheng.ProfiBus LAN.Jaket njaba : LSZH Diameter njaba: 8,4±0,20 mm Bobot: 91 kg/km Standar: IEC 60092-359, IEC 60332-3, IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, IEC 60794 Konduktor: Desain & Konstruksi Ukuran Konduktor Tembaga Kaleng Terdampar: 19/0.16±0.01mm Isolasi: Isolasi Busa Polietilen OD: 2.60±0.15mm Konduktor...
  • CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kacepetan dhuwur & Kerajinan entheng.CAN Komunikasi bis.

  • Kabel Khusus Offshore Kabel Fiber Optik

    Kabel Khusus Offshore Kabel Fiber Optik

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel FiberOptic sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .

  • Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Yanger punika pimpinan kabel laut lan inovator, Produsèn saestu global lan supplier.Yanger nyedhiyakake kulawarga kabel sing akeh kanggo kapal lan platform lepas pantai sing dibangun ing saindenging jagad.fasilitas produksi lan riset ekstensif, Yanger terus kanggo inovasi lan ngembangaken produk lan layanan anyar, nggawe kabel luwih gampang kanggo nginstal lan luwih fleksibel, mesthekake yen lagi operasional lan lingkungan aman, Ngapikake kinerja geni lan survivability lan ngembangaken layanan customer anyar.

  • Kabel komposit shore shore

    Kabel komposit shore shore

    Kabel sing ditawakake Yanger kudu dirancang, diproduksi lan diuji miturut standar internasional kaya ing ngisor iki:

  • Offshore BUS Lan Kabel Ethernet Industri

    Offshore BUS Lan Kabel Ethernet Industri

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake portofolio lengkap kabel BUS lan Ethernet Industri sing disetujoni DNV/ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, minyak lan aplikasi gas lepas pantai.

  • Kabel Khusus Offshore Kabel Coaxial

    Kabel Khusus Offshore Kabel Coaxial

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel koaksial sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .

  • Kabel khusus Kabel Lan Komputer Offshore

    Kabel khusus Kabel Lan Komputer Offshore

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel data Twisted-pair sing disetujoni DNV/ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, minyak lan aplikasi gas lepas pantai.

  • CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 1x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data sing dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan lan entheng.CAN Bus komunikasi.

  • CAT7A 4x2x23/1 AWG Solid S/FTP LSZH-SHF1

    CAT7A 4x2x23/1 AWG Solid S/FTP LSZH-SHF1

    Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Tarif data sing dhuwur, Sistem Telekomunikasi, Aplikasi digital bandwidth dhuwur kanthi BER sing sithik, panggunaan Indoor/Outdoor, instalasi tetep, Kapal, Kacepetan dhuwur & Kerajinan entheng.

  • CAT7 4x2x23/1 AWG Solid S/FTP LSZH-SHF1

    CAT7 4x2x23/1 AWG Solid S/FTP LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi kapal, Lingkungan Maritim, Tarif data sing dhuwur, Sistem Telekomunikasi, Aplikasi digital bandwidth dhuwur kanthi BER sing sithik, Panggunaan Indoor/Outdoor, instalasi tetep, Kapal, Kapal kanthi kacepetan dhuwur & Kerajinan entheng.

  • CAT6A 4x2x23/7 AWG Stranded S/FTP LSZH-SHF1

    CAT6A 4x2x23/7 AWG Stranded S/FTP LSZH-SHF1

    Aplikasi: Sistem telekomunikasi, Tarif data sing dhuwur, Aplikasi digital bandwidth dhuwur kanthi BER sing sithik, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2