CEMS

  • CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    Piranti pangukuran emisi kapal minangka solusi inovatif kanggo ngukur emisi kanthi andal ing kapal miturut MARPOL Annex VI lan IMO MEPC.Piranti kasebut disetujoni kanggo aplikasi iki dening organisasi klasifikasi sing kondhang.Iki ngukur SOx lan CO2 hulu lan hilir saka scrubbers, lan NOx hulu lan hilir tanduran SCR (selektif catalytic reduction).Dirancang kanggo digunakake ing kapal, piranti pangukur nduweni biaya pangopènan lan modul sing murah banget sing gampang diganti.