Kabel Coaxial Kab

  • Kabel Khusus Offshore Kabel Coaxial

    Kabel Khusus Offshore Kabel Coaxial

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel koaksial sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .