Hubungi Kita

Yanger (Shanghai) Marine Technology Co., Ltd.

alamat

Kamar 409, Gedung C, No. 399 Jianyun Road, Pudong New Area, Shanghai 201318

Telpon

Telpon: 0086-21-51636889

Telpon: 0086-18658868965

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita