Kothak Distribusi

  • Kothak distribusi daya pesisir kapal

    Kothak distribusi daya pesisir kapal

    Kothak distribusi daya pesisir kapal (sabanjuré diarani kothak daya pesisir) minangka peralatan jaminan pasokan daya kapal khusus sing dipasang ing terminal pelabuhan.Piranti kasebut cocog kanggo sistem distribusi daya AC telung fase kanthi frekuensi kerja 50-60Hz lan tegangan kerja sing dirating 220V / 380V.