EGCS

  • CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    Piranti pangukuran emisi kapal minangka solusi inovatif kanggo ngukur emisi kanthi andal ing kapal miturut MARPOL Annex VI lan IMO MEPC.Piranti kasebut disetujoni kanggo aplikasi iki dening organisasi klasifikasi sing kondhang.Iki ngukur SOx lan CO2 hulu lan hilir saka scrubbers, lan NOx hulu lan hilir tanduran SCR (selektif catalytic reduction).Dirancang kanggo digunakake ing kapal, piranti pangukur nduweni biaya pangopènan lan modul sing murah banget sing gampang diganti.

  • WWMS (Wash Water Monitoring System)

    WWMS (Wash Water Monitoring System)

    Kanthi pengalaman pirang-pirang taun nyedhiyakake peralatan pemantauan kanggo aplikasi laut, kita fokus kanggo nyedhiyakake solusi sing gampang, dipercaya lan efisien.Kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo pemantauan banyu.

  • Metal Expansion Joint lan Karet Bellow Compensator

    Metal Expansion Joint lan Karet Bellow Compensator

    Gabungan ekspansi logam minangka jinis kompensator sing digawe saka logam kaya stainless steel 316L lan 254 lan sapiturute. Bisa nggedhekake lan kontrak ing sumbu pipa, lan uga bisa mlengkung.

  • Gas standar kanggo kalibrasi instrumen EGCS

    Gas standar kanggo kalibrasi instrumen EGCS

    Gas kalibrasi utamane digunakake ing kalibrasi lan deteksi instrumen kontrol proses petrokimia, kontrol kualitas produk petrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi emisi gas buang mobil lan kapal, deteksi macem-macem gas buang pabrik, kalibrasi weker tambang, lan kalibrasi inspeksi instrumen medis, inspeksi kualitas minyak transformator sistem tenaga...