Kabel Marine Kab

  • Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Yanger punika pimpinan kabel laut lan inovator, Produsèn saestu global lan supplier.Yanger nyedhiyakake kulawarga kabel sing akeh kanggo kapal lan platform lepas pantai sing dibangun ing saindenging jagad.fasilitas produksi lan riset ekstensif, Yanger terus kanggo inovasi lan ngembangaken produk lan layanan anyar, nggawe kabel luwih gampang kanggo nginstal lan luwih fleksibel, mesthekake yen padha operasional lan lingkungan aman, Ngapikake kinerja geni lan survivability lan ngembangaken layanan customer anyar.