Drum jinis gulungan jinis kothak jinis winch kabel laut

Katrangan singkat:

Winches kabel basis Shore minangka peralatan manajemen kabel ing sistem sumber daya pesisir kapal.Iki dipasang ing dermaga lan nyedhiyakake cara sing fleksibel lan trep kanggo nyambungake kabel listrik pantai kanggo kapal sing nelpon ing pelabuhan.


Detail Produk

Tag produk

1. Nalika kapal ninggalake port, kabel winch rapi nyimpen pesisir kapal nyambungake kabel ing winch kabel kanggo serep.Nalika daya dharat dibutuhake, sambungake kabel menyang titik panrima daya ing sisih kapal, lan ngirim energi listrik menyang peralatan listrik kapal liwat perakitan ring slip kapasitas gedhe saka peralatan kasebut.
2. Sajrone periode sumber daya pesisir, winch kabel ngleksanakake kontrol tension linear lan kanthi otomatis ngatur kabel sambungan kapal dharat.

Drum tipe gulungan tipe kotak tipe kabel laut winch (1)

Komponen utama winch kabel (reel):
● Sistem kontrol konversi frekuensi一Iku bisa kanthi otomatis retract / ngeculake kabel karo fluktuasi tingkat pasang, lan éling Manajemen cerdas saka reel.Enclosure yaiku IP65.
● Kabel 一10kV voltase medium (utawa 1kV voltase kurang) bisa tatu fleksibel kabel kabeh-ing-siji.Kabel kasebut ngemot kabel optik multi-inti lan inti kontrol kanggo komunikasi lan proteksi interlocking.
● Kabel winch (reel) 一Angin 1-4 kabel miturut kapasitas kapal.Jari-jari saka reel digawe saka stainless steel lan disemprotake karo cat anticorrosive.
● Kolektor (slip ring) Déwan 一Multi-titik agul-agul jinis rerumput karbon lan guide alur slip rings digunakake kanggo èfèktif nyuda munggah suhu lan nambah kapasitas mbeta saiki.Sikat karbon digawe saka bahan khusus, lan bubuk karbon sing disebabake nganggo sikat karbon bisa diabaikan nalika digunakake.
● Sistem navigasi一Loro-lorone ends saka roller fairlead nganggo bantalan disegel self-lubricating, lan piranti fairlead mimpin dening sistem panitahan-hidraulik.Gampang lan trep kanggo ngoperasikake mekanisme retracting lan retracting guidewire gratis.

Aplikasi:

Shenhua 501 Winch

Kabel Winch (2)

Shenhua 501 Winch

Kabel Winch (4)

Shenhua 501 Winch

Kabel Winch (5)

New Yangzi 52000 Project

Kabel Winch (6)

Nantong Huaneng

Kabel Winch (7)

Ningbo Ocean 1000 TEU

Kabel Winch (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita