Metal Expansion Joint lan Karet Bellow Compensator

Katrangan singkat:

Gabungan ekspansi logam minangka jinis kompensator sing digawe saka logam kaya stainless steel 316L lan 254 lan sapiturute. Bisa nggedhekake lan kontrak ing sumbu pipa, lan uga bisa mlengkung.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Metal Expansion Joint

KOMPENSATOR SAMBUNGAN EKSPANSI LOGAM lan KARET (1)

Gabungan ekspansi logam minangka jinis kompensator sing digawe saka logam kaya stainless steel 316L lan 254 lan sapiturute. Bisa nggedhekake lan kontrak ing sumbu pipa, lan uga bisa mlengkung.Sendi ekspansi bellow aksial digunakake ing pipa kanggo ganti rugi dawa sumbu.Kanggo nyegah ngluwihi jumlah kompensasi sing diidini, rod narik protèktif utawa dering protèktif disusun ing ujung pipa corrugated, lan kurung pandhuan disusun ing rong ujung pipa sing disambungake.Kajaba iku, ana sudhut lan lateral expansion joints, kang bisa digunakake kanggo ijol kanggo sudhut lan deformasi lateral saka pipa.Kauntungan saka jinis gabungan ekspansi iki yaiku ngirit ruang, ngirit bahan, lan nggampangake standarisasi lan produksi massal.

Produk kita akeh diterapake ing sistem EGCS, materi 254 dianjurake banget minangka kinerja tahan karat sing apik ing lingkungan asam.Thanks kanggo proses sing apik lan kontrol kualitas, produk kita akeh awet lan entuk akeh komentar sing apik saka pemilik kapal lan galangan kapal.

Kompensator karet

Sambungan ekspansi karet (1)

Kita bisa nyedhiyani pilihan paling lengkap saka joints expansion karet ing pasar, panutup sawetara saka sudhut aplikasi lan produk saka macem-macem ukuran.Kanthi nggunakake teknologi karet lan kabel paling anyar, kita bisa menehi solusi sing paling efektif kanggo nyukupi syarat kinerja sistem pipa apa wae.Kita uga bisa ngembangake sendi ekspansi karet khusus kanggo instalasi aplikasi khusus.

Sambungan ekspansi karet kita bisa nyedhiyakake flange standar sing beda lan sifat karet sing beda.Mulane, model lan spesifikasi sambungan ekspansi karet kudu dipilih kanthi bener miturut medium, tekanan lan suhu saben aplikasi.

Iki kasusun saka bahan komposit kain karet lan serat karet, flange baja, lengen klambi, lan bahan insulasi termal.Utamane digunakake kanggo sambungan pipa.Sambungan fleksibel ing antarane pipa nduweni fungsi nyerep kejut, nyuda gangguan, sealing, resistensi medium, pamindahan lan instalasi sing gampang, lan minangka aksesori sing cocog kanggo nyerep kejut, nyuda gangguan, nyuda asap lan mbusak bledug ing bidang perlindungan lingkungan.

warnaID

Iner Karet

Okaret uter

Mkapak.Suhu Operasi

Appliation

abang

KOMPENSATOR SAMBUNGAN EKSPANSI LOGAM lan KARET (3)

EPDM/(X)IIR

EPDM

100°

Macem-macem media banyu, banyu limbah industri sing adhem, banyu segara lan banyu adhem, asam isi rendah, alkali, larutan uyah, lsp.

kuning

KOMPENSATOR SAMBUNGAN EKPANSI LOGAM lan KARET (4)

NBR

CR

90°

Macem-macem produk minyak bumi lan media bantalan minyak

Kompensator Karet YR

002

Logo abang
Cocog kanggo macem-macem media banyu, banyu limbah industri panas lan adhem, banyu segara, lan banyu adhem, asam isi rendah, alkali, larutan uyah, lsp.
Owah-owahan suhu: -30C ~ + 100C, suhu kerja cepet + 130C.
Lapisan karet njero: EPDM/(X)IIR
Lapisan tulangan: lapis karet
Logo: Red band, YR DN...PN...
Flange: flange baja karbon galvanis standar, flange stainless steel, dll.

Perawatan flange
Flange baja karbon galvanis diwenehake minangka standar, lan jinis flang liyane uga kasedhiya, kayata baja tahan karat, flang baja karbon galvanis panas, lsp.

Ukuran flange
DN25-DN300 DIN2501 PN 10/16 flanges standar liyane uga kasedhiya.
Hubungan antarane tekanan kerja lan suhu

suhu

tekanan

Tekanan kerja

50 ℃

16 bar

100 ℃

10 bar

Test tekanan

20 ℃

25 bar

Tekanan burst

20 ℃

>64 bar

 

Kompensator Karet YY

025

Logo kuning
Cocog kanggo kabeh jinis produk petroleum lan media berminyak.
Owah-owahan suhu: -20C ~ + 90C, suhu kerja cepet + 100C.
Lapisan karet njero: NBR
Lapisan tulangan: lapis karet
Panutup: CR
Logo: Pita kuning, YY DN...PN..
Flange: flange baja karbon galvanis standar, flange stainless steel, dll.

Perawatan flange
Flange baja karbon galvanis diwenehake minangka standar, lan jinis flang liyane uga kasedhiya, kayata baja tahan karat, flang baja karbon galvanis panas, lsp.

Ukuran flange
DN25-DN300 DIN2501 PN 10/16 flanges standar liyane uga kasedhiya.
Hubungan antarane tekanan kerja lan suhu

suhu

tekanan

Tekanan kerja

50 ℃

16 bar

100 ℃

10 bar

Test tekanan

20 ℃

25 bar

Tekanan burst

20 ℃

>64 bar

 

54


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita