Kabar

  • Apa pancegahan kanggo milih kabel laut?

    Apa pancegahan kanggo milih kabel laut?

    Deleng laporan inspeksi Minangka produk sing mengaruhi safety pribadi lan properti, kabel laut lan kabel tansah didaftar minangka fokus pengawasan lan pengawasan pemerintah.Perusahaan produksi reguler tundhuk inspeksi reguler dening panguwasa peraturan.Mulane, sup...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja winch listrik

    Prinsip kerja winch listrik

    Prinsip kerja winch listrik yaiku ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor, yaiku, output rotor motor muter, lan nyopir drum kanggo muter sawise sabuk V, poros lan gear decelerate.Iki digunakake kanggo hoists listrik kanthi dhuwur ngangkat gedhe, ...
    Waca liyane
  • Apa komponen sistem CEMS?

    Apa komponen sistem CEMS?

    CEMS nuduhake piranti sing terus-terusan ngawasi konsentrasi lan total emisi polutan gas lan partikel sing dipancarake dening sumber polusi udara lan ngirim informasi menyang departemen sing kompeten kanthi wektu nyata.Iki diarani "sistem pemantauan gas buang otomatis" ...
    Waca liyane
  • Properties lan aplikasi kabel kanggo teknik lepas pantai

    Properties lan aplikasi kabel kanggo teknik lepas pantai

    Kabel kanggo teknik laut cocok kanggo transmisi energi listrik ing macem-macem kapal kali lan segara lan platform minyak lepas pantai lan struktur banyu liyane.Kabel kasebut nduweni anti banyu longitudinal, bisa digunakake kanthi normal ing banyu 0-500 meter, proteksi UV, keluwesan, ...
    Waca liyane
  • Apa metode pemantauan emisi karbon?

    Apa metode pemantauan emisi karbon?

    Emisi karbon nuduhake rata-rata emisi gas omah kaca sing diasilake sajrone produksi, transportasi, panggunaan lan daur ulang produk kasebut.Emisi karbon dinamis nuduhake emisi gas omah kaca kumulatif saben unit barang.Bakal ana emisi karbon dinamis sing beda antarane b...
    Waca liyane
  • Carane nggunakake lan nyimpen stainless steel 304 flanged expansion joints?

    Carane nggunakake lan nyimpen stainless steel 304 flanged expansion joints?

    Sambungan ekspansi flanged stainless steel 304 diitung padha karo tulangan tarik utama, lan mung kudu dilengkapi penguat suhu.Lembaran baja profil dhewe nyedhiyakake permukaan langit-langit sing rata kanggo lantai beton.Sawise instalasi, stainles ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka bellows logam

    Kaluwihan saka bellows logam

    Selang logam corrugated uga dikenal minangka bellow logam.Minangka unsur sealing elastis, iku digunakake digunakake ing industri Manufaktur tutup, kayata bellows gapura klep lan bellows klep globe.Struktur bellows ngowahi sealing nyenyet dinamis saka gagang tutup ing kothak stuffing kanggo s ...
    Waca liyane
  • Enggo bareng online proses ndandani karat saka casing pompa desulfurisasi

    Enggo bareng online proses ndandani karat saka casing pompa desulfurisasi

    Ing proses desulfurisasi udan, pompa desulfurisasi asring duwe masalah utama kayata erosi, karat lan karat.Kanggo masalah kasebut, perusahaan biasane nggunakake suku cadang panggantos kanggo nyukupi syarat proses produksi.Perusahaan produksi uga nambah ...
    Waca liyane
  • Pira centimeter diameteripun kabel 240

    Pira centimeter diameteripun kabel 240

    Dhiameter kabel kothak 240 yaiku 17,48 mm.Pambuka kabel Kabel, biasane kabel kaya tali sing kasusun saka sawetara utawa sawetara klompok konduktor, saben klompok paling ora loro, wis terisolasi saka saben liyane, lan asring bengkong ing tengah.Panutup insulating banget, utamane ...
    Waca liyane
  • Napa kabel kudu dicet nganggo lapisan lemah sing tahan geni?Carane aplikasi cat fire retardant?

    Napa kabel kudu dicet nganggo lapisan lemah sing tahan geni?Carane aplikasi cat fire retardant?

    Lapisan retardant geni kabel minangka jinis proteksi geni, miturut standar nasional "lapisan tahan api kabel GB", lapisan tahan api kabel nuduhake lapisan ing kabel (kayata karet, poliethelin, polivinil klorida, poliethelin salib lan liya-liyane. materi...
    Waca liyane
  • Ora yakin carane milih detektor gas?

    Ora yakin carane milih detektor gas?

    Weker karbon monoksida lan weker gas beda banget, lan akeh wong sing kerep bingung.Ing kasunyatan, prabédan antarane loro banget gedhe.Yen sampeyan ora ati-ati, sampeyan bakal salah nginstal weker gas ing wusana ngendi sampeyan kudu nggunakake weker karbon monoksida, lan nginstal karbon ...
    Waca liyane
  • Apa campuran gas?Apa gunane gas campuran?

    Apa campuran gas?Apa gunane gas campuran?

    Ringkesan Gas Campuran Gas sing ngemot loro utawa luwih komponen aktif, utawa komponen non-aktif sing isine ngluwihi wates sing ditemtokake.Campuran sawetara gas minangka cairan kerja sing umum digunakake ing teknik.Gas campuran asring diteliti minangka gas ideal.Hukum Partai Dalton...
    Waca liyane