Apa metode pemantauan emisi karbon?

Emisi karbon nuduhake rata-rata emisi gas omah kaca sing diasilake sajrone produksi, transportasi, panggunaan lan daur ulang produk kasebut.Emisi karbon dinamis nuduhake emisi gas omah kaca kumulatif saben unit barang.Bakal ana emisi karbon dinamis sing beda ing antarane batch produk sing padha.Data emisi karbon utama saiki ing China dikira saka faktor emisi lan metode akuntansi sing diwenehake dening ICPP, lan apa faktor emisi lan asil pitungan kasebut konsisten karo kahanan emisi sing nyata ing China isih kudu diverifikasi.Mula, ngawasi langsung emisi karbon minangka salah sawijining cara evaluasi lan verifikasi sing penting.
Ngembangake teknologi pemantauan emisi karbon sing dipercaya lan entuk data emisi karbon sing akurat lan lengkap bisa menehi dhukungan teknis sing kuat kanggo ngrumusake langkah-langkah pengurangan emisi karbon lan evaluasi efek pengurangan emisi.

1.Remote sensing cara ngawasi emisi karbon.

2. Cara ngawasi emisi karbon saka pembangkit listrik tenaga batubara adhedhasar spektroskopi kerusakan sing diakibatake laser.

3. Sistem pemantauan emisi karbon ruang telu dimensi adhedhasar penginderaan jarak jauh, posisi satelit lan pandhu arah lan UAV.

4. Sirkuit pemantauan emisi karbon kanggo transportasi komponen bangunan prefabrikasi adhedhasar teknologi fusi informasi fisik.

5.Cara ngawasi emisi karbon adhedhasar Internet of things.

6. Pemantauan kontrol karbon adhedhasar pamblokiran.

7. Non dispersive infrared monitoring technology (NDIR).

8. Cavity ring down spectroscopy (CRDs).

9. Prinsip off-axis integrating cavity output spectroscopy (ICOS).

10. Continuous Emission Monitoring System (CEMS).

11. Tunable diode laser absorption spectroscopy (TDLAS).

12.Sistem lan cara ngawasi emisi karbon ditambah karo meter listrik pangguna.

13. Metode deteksi knalpot kendaraan bermotor.

14. Metode pemantauan emisi karbon kapal Regional Berbasis AIS.

15. Cara ngawasi emisi karbon lalu lintas.

16.Peralatan jembatan bandara sipil lan sistem pemantauan emisi karbon APU.

17.Kamera imaging lan teknologi deteksi sensor terintegrasi jalur.

18. Pemantauan emisi karbon tanam padi.

19. Sistem pemantauan lan deteksi emisi karbon ing proses vulkanisasi.

20. Cara deteksi emisi karbon atmosfer adhedhasar laser.1


Wektu kirim: Jul-12-2022