Prinsip kerja winch listrik

Prinsip kerja winch listrik yaiku ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor, yaiku, output rotor motor muter, lan nyopir drum kanggo muter sawise sabuk V, poros lan gear decelerate.
Iki digunakake kanggo hoists listrik kanthi dhuwur ngangkat gedhe, kapasitas muat lan unloading gedhe lan kahanan kerja sing rumit.Sampeyan kudu duwe kinerja regulasi kacepetan sing apik, utamane pancing kosong bisa cepet mudhun.Kanggo instalasi utawa bahan sensitif, kudu bisa mudhun ing kacepetan obah tipis.
Winch listrik nggunakake motor minangka daya, nyopir drum liwat kopling elastis, reducer gear tertutup telung tahap, kopling untu, lan nganggo sistem elektromagnetik.
Winch listrik nduweni versatility kuwat, struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, ngangkat abot, nggunakake trep lan transfer.Iki digunakake kanthi akeh ing ngangkat utawa leveling bangunan, proyek konservasi banyu, kehutanan, tambang, dermaga, lan liya-liyane.

江阴凯达宣传册-44


Wektu kirim: Jul-19-2022