Produk

  • RS485/422 4x2x0.34mm²Stranded LSZH-SHF1

    RS485/422 4x2x0.34mm²Stranded LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan & entheng.RS422 RS485.Jaket njaba : LSZH Diameter njaba: 15,5±0,20 mm Bobot: 270 kg/km Standar: IEC 60092-1, IEC 60332-3-22 , IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, IEC 60092-1, IEC 60332-3-22 , IEC 60754-1/2, IEC 61034-1/2, IEC 6009, IEC 6094 -359 Konduktor Desain & Konstruksi: Konduktor Tembaga Kaleng Terdampar Ukuran: 7/0.25±0.01mm Isolasi: Isolasi Busa Polietilen OD: 3.0±0.1...
  • RS485/422 1x2x0.34mm²Stranded LSZH-SHF1

    RS485/422 1x2x0.34mm²Stranded LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan & entheng.RS422 RS485.

  • RS485/422 2x2x0.22mm²Stranded LSZH-SHF1

    RS485/422 2x2x0.22mm²Stranded LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan & entheng.RS422 RS485.

  • ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    ProfiBus 1x2x0.34mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kerajinan kacepetan lan entheng.ProfiBus LAN.

  • CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    CanBus 2x2x0.75mm² LSZH-SHF1

    Aplikasi: Instalasi papan kapal, Lingkungan Maritim, Instalasi tetep utawa portabel, Panggunaan njero ruangan, instalasi tetep, Tarif data dhuwur, Kapal, Kacepetan dhuwur & Kerajinan entheng.BISA komunikasi Bus.

  • Kabel Khusus Offshore Kabel Fiber Optik

    Kabel Khusus Offshore Kabel Fiber Optik

    Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel FiberOptic sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .

  • CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    CEMS (Sistem Pemantauan Emisi Berkelanjutan)

    Piranti pangukuran emisi kapal minangka solusi inovatif kanggo ngukur emisi kanthi andal ing kapal miturut MARPOL Annex VI lan IMO MEPC.Piranti kasebut disetujoni kanggo aplikasi iki dening organisasi klasifikasi sing kondhang.Iki ngukur SOx lan CO2 hulu lan hilir saka scrubbers, lan NOx hulu lan hilir tanduran SCR (selektif catalytic reduction).Dirancang kanggo digunakake ing kapal, piranti pangukur nduweni biaya pangopènan lan modul sing murah banget sing gampang diganti.

  • Drum jinis gulungan jinis kothak jinis winch kabel laut

    Drum jinis gulungan jinis kothak jinis winch kabel laut

    Winches kabel basis Shore minangka peralatan manajemen kabel ing sistem sumber daya pesisir kapal.Iki dipasang ing dermaga lan nyedhiyakake cara sing fleksibel lan trep kanggo nyambungake kabel listrik pantai kanggo kapal sing nelpon ing pelabuhan.

  • Soket colokan listrik pesisir lan gandeng kapal

    Soket colokan listrik pesisir lan gandeng kapal

    63A soket pantai

    Model: AS100-42/C

    3 inti daya + 1 inti lemah + 2 inti kontrol + 1 sinyal (opsional)

    Range kabel sing bisa disambungake: 16≤Area cross-sectional kabel <50mm2

    Tingkat pangayoman: IP66

  • Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

    Yanger punika pimpinan kabel laut lan inovator, Produsèn saestu global lan supplier.Yanger nyedhiyakake kulawarga kabel sing akeh kanggo kapal lan platform lepas pantai sing dibangun ing saindenging jagad.fasilitas produksi lan riset ekstensif, Yanger terus kanggo inovasi lan ngembangaken produk lan layanan anyar, nggawe kabel luwih gampang kanggo nginstal lan luwih fleksibel, mesthekake yen padha operasional lan lingkungan aman, Ngapikake kinerja geni lan survivability lan ngembangaken layanan customer anyar.

  • Kothak distribusi daya pesisir kapal

    Kothak distribusi daya pesisir kapal

    Kothak distribusi daya pesisir kapal (sabanjuré diarani kothak daya pesisir) minangka peralatan jaminan pasokan daya kapal khusus sing dipasang ing terminal pelabuhan.Piranti kasebut cocog kanggo sistem distribusi daya AC telung fase kanthi frekuensi kerja 50-60Hz lan tegangan kerja sing dirating 220V / 380V.

  • Kabel komposit shore shore

    Kabel komposit shore shore

    Kabel sing ditawakake Yanger kudu dirancang, diproduksi lan diuji miturut standar internasional kaya ing ngisor iki:

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3