Kabel komposit shore shore

Katrangan singkat:

Kabel sing ditawakake Yanger kudu dirancang, diproduksi lan diuji miturut standar internasional kaya ing ngisor iki:


Detail Produk

Tag produk

Kabel sing ditawakake Yanger kudu dirancang, diproduksi lan diuji miturut standar internasional kaya ing ngisor iki:

IEC 60228

Konduktor kabel terisolasi

IEC 60092-350 Kabel daya shipboard konstruksi umum lan syarat tes
IEC 60092-360 Bahan insulasi lan pelapis kanggo kapal lan unit lepas pantai. Kabel daya, kontrol, instrumentasi lan telekomunikasi
EN 50363-10-2 Bahan insulasi, pelapis lan panutup kanggo kabel energi voltase sithik - Bagean 10-2: Senyawa pelapis macem-macem - Poliuretan termoplastik

Struktur Kabel
Tipe: GEUR 0.6/1kV 3×185+2×50+4×2.5

Kabel komposit shore shore (2)

Cathetan: Gambar ing ndhuwur mung kanggo referensi

3.1.2 Tegangan: 0.6/1kV
3.1.3 Radius tikungan: ≥6D
3.1.4 Suhu sekitar operasi: -25 ℃ ~ + 70 ℃
3.1.5 Maks.suhu operasi terus-terusan diijini saka konduktor: 90 ℃
3.1.6 Standar
3.1.6.1 Konduktor: IEC 60228
3.1.6.2 Isolasi: IEC 60092-360
3.1.6.3 Sarung: EN 50363-10-2
3.1.7 Struktur
3.1.7.1 Konduktor inti fase: Tembaga kaleng(Kelas 5)
3.1.7.2 Insulasi inti fase: EPR
3.1.7.3 Konduktor inti grounding: Tembaga kaleng (Kelas 5)
3.1.7.4 Grounding inti jampel: EPR
3.1.7.5 Konduktor inti cek lemah: Tembaga kaleng(Kelas 5)
3.1.7.6 Ground mriksa inti jampel: EPR
3.1.7.7 Ground mriksa layar inti: Tinned tembaga braided
3.1.7.8 Sarung njero: TPU
3.1.7.9 Kekuwatan lapisan: Ripcord braided
3.1.7.10 Sarung njaba: TPU
3.1.8 Werna Sarung lan Identifikasi Isolasi
3.1.8.1 Identifikasi inti daya: Coklat, Ireng, Abu-abu
3.1.8.2 Identifikasi kabel bumi: Kuning/Ijo
3.1.8.3 Pilot inti identifikasi: Black
3.1.8.4 Werna sarung: Ireng
3.1.9 Tandha: ZTT GEUR 0.6/1kV Ukuran 90°C IEC 60092-353 Serial No.
Tandha meter
3.1.10 Ukuran Tanggal
3.1.10.1 Dhiameter njaba maksimum: 68,0mm
3.1.10.2 Kira-kira.bobot: 10083kg / km
3.1.10.3 Maks.beban tensile: 11100N
3.1.10.4 Referensi kapasitas saiki-mbeta kanggo
inti phase (45 ℃ suhu sekitar): 311A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita