Kothak distribusi daya pesisir kapal

Katrangan singkat:

Kothak distribusi daya pesisir kapal (sabanjuré diarani kothak daya pesisir) minangka peralatan jaminan pasokan daya kapal khusus sing dipasang ing terminal pelabuhan.Piranti kasebut cocog kanggo sistem distribusi daya AC telung fase kanthi frekuensi kerja 50-60Hz lan tegangan kerja sing dirating 220V / 380V.


Detail Produk

Tag produk

Kothak distribusi daya pesisir kapal (sabanjuré diarani kothak daya pesisir) minangka peralatan jaminan pasokan daya kapal khusus sing dipasang ing terminal pelabuhan.Piranti kasebut cocog kanggo sistem distribusi daya AC telung fase kanthi frekuensi kerja 50-60Hz lan tegangan kerja sing dirating 220V / 380V.Menehi antarmuka daya dharat standar cepet lan aman kanggo kapal nelpon ing port, lan nyadari sumber daya kabel kapal, koleksi data, tagihan lan pemukiman.

Nalika kapal dipasang utawa dilabuhake kanggo ndandani, umume disambungake menyang daya pesisir.Utamane kanggo kapal biasa, docking ing dermaga tartamtu, piranti sambungan daya pantai dipasang ing dermaga, supaya kapal bisa nggunakake shore power sanalika kapal dock, lan kabeh genset set ing kapal bisa mati.Ing tangan siji, generator set bisa maintained utawa didandani biasane.

Kotak distribusi daya pesisir kapal (10)
Kotak distribusi daya pesisir kapal (1)
Kotak distribusi daya pesisir kapal (7)
Kotak distribusi daya pesisir kapal (9)

Operasi daya pantai:

(1) Pisanan, sambungake kabel daya menyang terminal daya pesisir kothak daya pesisir, tutup saklar distribusi daya pesisir, lan lampu indikator daya pesisir ing kothak daya pesisir urip.
(2) Piranti pangukuran urutan fase ing kothak daya ndeteksi urutan fase daya pantai, lan beban telung fase saka sirkuit detektor urutan fase asimetris.Nalika fase sing disambungake menyang kapasitor disetel menyang fase A, fase sing luwih cerah yaiku fase B, lan fase sing luwih peteng yaiku fase C. Nalika urutan fase daya pesisir lan daya kapal padha, tutup saklar ing kothak daya pesisir. Yen urutan fase ora konsisten, loro kabel listrik pantai sing disambungake menyang terminal daya pantai kudu diijolake (karya iki umume ditindakake dening staf pantai).
(3) Operasi papan daya pesisir Ing ngarep switchboard utama, nalika indikator daya pesisir ing Papan urip, nuduhake yen daya pantai wis dikirim menyang switch daya pesisir switchboard utama.Ing wektu iki, mode operasi generator utama lan generator darurat kudu disetel menyang posisi manual.Copot saklar utama generator lan nutup saklar daya pesisir sanalika sawise kabeh kothak daya kapal ilang daya;yen saklar daya pantai ana ing switchboard darurat, saklar daya pantai kudu ditutup sadurunge switchboard darurat sawise kothak daya dipotong.Jaringan daya kapal wis diowahi dadi daya pesisir.

Kothak sambungan (4)

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita