Gas standar kanggo kalibrasi instrumen EGCS

Katrangan singkat:

Gas kalibrasi utamane digunakake ing kalibrasi lan deteksi instrumen kontrol proses petrokimia, kontrol kualitas produk petrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi emisi gas buang mobil lan kapal, deteksi macem-macem gas buang pabrik, kalibrasi weker tambang, lan kalibrasi inspeksi instrumen medis, inspeksi kualitas minyak transformator sistem tenaga...


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Gas kalibrasi utamane digunakake ing kalibrasi lan deteksi instrumen kontrol proses petrokimia, kontrol kualitas produk petrokimia, deteksi polutan lingkungan, deteksi emisi gas buang mobil lan kapal, deteksi macem-macem gas buang pabrik, kalibrasi weker tambang, lan kalibrasi inspeksi instrumen medis, inspeksi kualitas minyak trafo sistem tenaga, kontrol kualitas produk pamisah udara, kalibrasi instrumen inspeksi keamanan lalu lintas, prospek geologi lan pemantauan seismik, analisis metalurgi, eksperimen peralatan gas lan analisis nilai kalori, kalibrasi instrumen industri pupuk kimia, lsp.

Cathetan:
● Produk gas botol minangka gas ngisi tekanan dhuwur, lan kudu digunakake sawise decompression lan depressurization.
● Silinder gas sing dibungkus duwe watesan umur layanan, lan kabeh tabung gas sing kadaluwarsa kudu dikirim menyang departemen kanggo mriksa safety sadurunge bisa digunakake.Nalika gas exhaust digunakake ing saben botol gas, tekanan ampas ing botol kudu katahan ing 0.5MPa-0.25MPa, lan tutup botol kudu ditutup kanggo njamin kualitas gas lan safety digunakake.
● Produk gas botol kudu diurut lan diisi sajrone transportasi, panyimpenan lan panggunaan.Gas sing bisa diobong lan gas sing ndhukung pembakaran ora kudu diisi bebarengan, lan ora kena cedhak karo geni sing mbukak lan sumber panas, lan kudu dijauhake saka geni, lilin lenga, cahya srengenge, utawa mbuwang maneh.Aja kenek, iku strictly dilarang kanggo miwiti busur ing silinder gas, lan strictly dilarang kanggo mbukak lan mbongkar savagely.

Kaluwihan
● Akurasi: Gratis basis R&D skala gedhe lan situs produksi lan pangolahan kanthi merek sing bisa dipercaya
● Stabilitas: stabilitas dhuwur saka gas standar metrological nasional
Reliable: netepake lan ngoperasikake sistem manajemen kualitas sing komprehensif kanggo pangembangan label gas, produksi, dodolan lan layanan teknis ing stric

Spesifikasi

Komponen Gas

Volume/L

CO2: 8%, SO2: 160PPM, N2,100ba

4

8

NO: 0,2%, N2,100bar

4

8

CO2: 5,5%, SO2: 27ppm, N2,100bar

4

8

CO2: 22,5%, SO2: 1800ppm, N2,100bar

4

8

Nitrogen Kemurnian Tinggi (99,999%)

4

8

Katup Pengurangan Tekanan

1

Kalibrasi gas (1)
Kalibrasi gas (3)
Kalibrasi gas (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk