Kabel laut bahan tahan api bebas halogen

Katrangan singkat:

Yanger punika pimpinan kabel laut lan inovator, Produsèn saestu global lan supplier.Yanger nyedhiyakake kulawarga kabel sing akeh kanggo kapal lan platform lepas pantai sing dibangun ing saindenging jagad.fasilitas produksi lan riset ekstensif, Yanger terus kanggo inovasi lan ngembangaken produk lan layanan anyar, nggawe kabel luwih gampang kanggo nginstal lan luwih fleksibel, mesthekake yen lagi operasional lan lingkungan aman, Ngapikake kinerja geni lan survivability lan ngembangaken layanan customer anyar.


Detail Produk

Tag produk

Kabel tegangan medium & Aksesoris

kab (3)

Yanger mrodhuksi kabel voltase medium kanggo backbone daya lan propulsion saka 1.8/3 kV kanggo 12/20kV.Kabel daya lapis baja MPRXCX® lan MEPRXCX® FLEXISHIP® digunakake kanggo sistem voltase medium kritis ing ngendi proteksi mekanik lan screening listrik dibutuhake.Produk kasebut dianjurake kanggo instalasi lan sambungan ing lingkungan sing mbutuhake radius mlengkung sing optimal.

Yanger uga nyedhiyakake solusi konektivitas (Lugs, Terminasi Utawa Antarmuka) kanggo nyambungake kabel MPRXCX® lan MEPRXCX® FLEXISHIP® menyang peralatan tegangan medium (Transformers, Switchgear, Motors, etc).Ing pungkasan, kabel daya kanggo Variable Frequency Drives (VFD) dikembangake kanggo nambah proteksi EMC dibandhingake karo jinis layar biasa sing cocog karo kinerja operasi sistem sing digunakake kanggo thrusters, propulsion, lift utawa drive.

Kabel Daya & Kontrol

kab (5)

Kabel MPRX® 0.6/1kV sing ora nganggo waja lan kabel kontrol digunakake kanggo kabel tetep
panginstalan ora tundhuk resiko mechanical nalika MPRXCX® kabel waja dianjurake kanggo wilayah ngendi pangayoman mechanical meningkat lan screening electrical (Kompatibilitas elektro-Magnetik) dibutuhake.

Range MPRX® lan MPRXC® FLEXISHIP® sing fleksibel banget disaranake kanggo instalasi lan sambungan ing papan sing sempit sing mbutuhake radius lentur sing optimal.Konduktor sektoral kabel multicore nyedhiyakake papan lan bobot luwih akeh ing tray kabel.

Kajaba iku, Yanger nyedhiyakake kabel listrik MX 0.6 / 1kV sing digunakake kanggo papan switch, lemari, panel kontrol lan macem-macem enclosure listrik.Kabel sing fleksibel iki dirancang kanthi konduktor sing terdampar kanthi apik kanggo sambungan sing gampang.

Kabel Instrumentasi & Kontrol

kabel (1)

Kabel telekomunikasi lan instrumentasi sing diprodhuksi dening Yanger yaiku
dirancang kanggo aplikasi tetep kanggo sirkuit sing dirating ing 150/250 V lan tundhuk karo standar IEC 60092-376.Kabel multi-inti utamane khusus kanggo kontrol, dene multi pasangan, triple utawa quads kanggo piranti instrumentasi.

Kabel iki diusulake ing versi waja lan ora waja:
Range MPRX® lan MPRXC® FLEXISHIP® sing fleksibel banget disaranake kanggo instalasi lan sambungan ing papan sing sempit sing mbutuhake radius lentur sing optimal.Konduktor sektoral kabel multicore nyedhiyakake papan lan bobot luwih akeh ing tray kabel.
Kajaba iku, Yanger nyedhiyakake kabel listrik MX 0.6 / 1kV sing digunakake kanggo papan switch, lemari, panel kontrol lan macem-macem enclosure listrik.Iki kabel banget fleksibel
dirancang karo konduktor sacoro apik terdampar kanggo sambungan gampang.

kabel tahan geni

kab (6)

Yen ana geni, peralatan ing kapal kudu tetep fungsional kanggo mbantu proses evakuasi.Yanger wis dadi pimpinan kemajuan teknologi ing kabel tahan geni sing ngrancang kabel kontrol lan kabel listrik kanggo digunakake ing sistem safety (Cahaya Darurat, Deteksi Kebakaran, Sistem Peringatan, Opening Door, etc.).Kabel kasebut njamin integritas sirkuit listrik kanggo wektu tartamtu sawise geni diwiwiti.Kabel instrumentasi MPRXCX utawa MPRXCX 331, kontrol utawa TCX (C) nambah safety ing kapal kanthi nglindhungi nyawa lan prau saka geni.

kab (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita