WWMS (Wash Water Monitoring System)

Katrangan singkat:

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun nyedhiyakake peralatan pemantauan kanggo aplikasi laut, kita fokus kanggo nyedhiyakake solusi sing gampang, dipercaya lan efisien.Kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo pemantauan banyu.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun nyedhiyakake peralatan pemantauan kanggo aplikasi laut, kita fokus kanggo nyedhiyakake solusi sing gampang, dipercaya lan efisien.Kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo pemantauan banyu.

Sistem Pemantauan Air wis tundhuk karo MEPC resolusi IMO.259(68) lan bisa nyedhiyakake pemantauan terus-terusan lan ngrekam data kanggo PAH, pH lan kekeruhan.Sistem kasebut wis entuk persetujuan jinis laut dening DNV/GL, RINA, Lloyd's Register, Bureau Veritas, Korean Register lan Nippon Kyokai.

Kita bisa nyedhiyani sawetara gedhe tenan saka spare parts palingWWMSmerek, thanks kanggo jaringan layanan lengkap lan saham sanget, kita bisa kanggo nyedhiyani paling bagean kualitas dhuwur lan layanan kanggo pelanggan ing wektu cukup cendhak ngluwihi pengarepan.Kerjasama karo Yanger bakal ngirit wektu lan mesthekake yen peralatan sampeyan mlaku kanthi cara sing paling efektif.

Daftar produk

wwms (1)

CTG

nomer seri

Katrangan bagean

2141-081-PL

Déwan sensor kekeruhan

2260-185-PL

Majelis katup pamriksa udara

2374-044-PL

Rakitan saringan

2374-047-PL

Majelis katup relief tekanan

2374-083-PL

Rakitan regulator tekanan

2374-084-PL

Majelis manifold pembersih udara

2374-117-PL

Pemasangan flow meter

2374-147-PL

Priksa sensor optik

2374-271-PL

perakitan sensor pH

2374-289-PL

Déwan pompa

2380-010-PL

Pemasangan sensor PAH+

113628

Katup isolasi

113629

katup saluran 3 arah

113632

Layar saringan

113684

Pengukur tekanan

113685

Tampilan layar tutul

120157

Pemasangan rotor (kanggo pompa)

118063

PVC-C katup mriksa

119019

Paket 500 tisu optik

wwms (2)

SUNTEX

nomer seri

Katrangan bagean

6SGT-SG121460

Sensor pH

6SGT-SG121824

Impeller / set kanggo Outlet Pump NBR

6SGT-SG121823

Impeller / set kanggo Sample Feed Pump NBR

6SGT-SG121349

Penyangga Karet Tipe C 30×40

6SGT-SG121467

DC Feeding Pump

6SGT-SG121348

Extension Springs

6SGT-SG121297

Bent Inlet Tube kanggo Aquascat / OilGuard

6SGT-SG116627

Filter Udara

6SGT-SG121438

O-ring FPM D16/pcs

6SGT-SG121454

O-ring FPM D20/pcs

6SGT-SG121360

O-ring FPM D25/pcs

6SGT-SG121453

O-ring FPM D30/pcs

6SGT-SG119571

Solusi Buffer pH4

6SGT-SG119506

Solusi Buffer pH 7

6SGT-SG121661

6SGT-SG121838

6SGT-SG121483

Outlet Pump 60 Hz Set Lengkap

6SGT-SG121629

Pompa Inlet 60 Hz Set Lengkap

6SGT-SG121409

Penggantian Tube Deaeration

6SGT-SG121477

Katup Solenoid 2/2 arah

6SGT-SG121220

Emitter OilGuard SG

6SGT-SG116634

Unit Sumber cahya kanggo AquaScat

6SGT-SG116673

Lengkap Fan

6SGT-SG121475

Sensor Aliran

6SGT-SG118809

Layar Tutul kanggo AquaScat

6SGT-SG121094

Layar Tutul kanggo OilGuard 2W

6SGT-SG121424

Sambungake Pipa- Sawise Priksa Valve

6SGT-SG121421

Sambungake Pipa- Sawise Priksa Valve

6SGT-SG121425

Sambungake Pipe- Feeding Pipe

6SGT-SG121424

Pipa Sambungake- Pipa Outlet

6SGT-SG121448

Nyambungake Pipe- S jinis sadurunge Tank

6SGT-SG121420

Nyambungake Pipe- S jinis sadurunge Pump

6SGT-SG121422

Sambungake Pipe- pH Holder

6SGT-SG111834

Baterei 3V CR 2032

6SGT-SG117442

Mikrofuse 250V 2AT RM5

6SGT-SG121506

Papan PCB utama dicenthang

6SGT-SG121424

Priksa Valve

6SGT-SG121449

Katup Pengurangan Tekanan

6SGT-SG116708

Unit Pemeriksa kanggo AquaScat SG

6SGT-SG121255

Unit mriksa kanggo OilGuard SG

6SGT-SG121410

OilGuard SG lengkap

6SGT-SG121400

AquaScat SG lengkap

wwms (4)

Ijo

nomer seri

Katrangan bagean

03613

Pompa impeller - Tipe B

03629

Kit Suku Cadang Pompa - Tipe B
· 1 pcs Impeller kanggo pompa
· 1 pcs Mekanik seal
· 1 pcs Spacer disk kanggo mechanical Seal
· 1 pcs Nganggo piring tanpa bolongan
· 1 pcs Nganggo piring karo bolongan punched
· 3 pcs o-ring kanggo pompa impeller

03616

Impeller kanggo pompa - Tipe B

03614

Seal Mekanik - Tipe B

03619

Disk spacer kanggo segel mekanik - Tipe B

03617

Nganggo piring tanpa bolongan - Tipe B

03618

Nganggo piring nganggo bolongan - Tipe B

03615

O-ring kanggo pompa impeller - Tipe B

03625

Kepala pompa - Tipe B

02505

De-bubbler lengkap (tanpa fitting)

02582

manometer 0-4 bar

02653

O-ring kanggo de-bubbler ndhuwur

02654

O-ring kanggo pipa plexiglas de-bubbler
(4 pcs dibutuhake kanggo overhaul)

02381

Saringan

02435

Katup pengatur aliran

02686

Katup bal w.aktuator

02703

Katup pengurangan tekanan

02687

Katup penahan tekanan/Relief valve

02438

Ferrule kompresi OD 10 mm

02543

Ferrule kompresi OD 12mm

02640

Saklar aliran (tanpa pas)

02908

O-ring kanggo ngalih aliran

02921

Tutup kanggo ngalih aliran

02968

Kit upgrade ngalih aliran kanggo kontaminasi
banyu kalebu bagean no 02967

02966

Konverter sinyal A/D

02967

Flow Switch kanggo media sing kontaminasi (tanpa
kelengkapan)

01462

Kabel sambungan, 1.5m wadon

00358

Katup pamilih

02336

Jendhela inspeksi

02579

Katup non-bali

02438

Ferrule kompresi OD 10 mm

02543

Ferrule kompresi OD 12mm

02237

Sumber daya 24 V

00065

Sekring otomatis

01989

Bus-coupler 750-352 Modbus TCP / IP

02015

Modul sumber daya 750-602

02401

modul I/O 750-400

02402

modul I/O 750-455

02497

modul I/O 750-492

02404

modul I/O 750-513

01992

modul I/O 750-600

01887

HMI-tampilan

02410

Penguat Isolasi

02221

Sensor PAH 0-100 µg/l

02223

Sensor PAH 0-800 µg/l

03443

Sensor PAH sing dianyari 0-100 µg/l
Mung kasedhiya yen bali sensor PAH digunakake

03444

Sensor PAH sing dianyari 0-800 µg/l
Mung kasedhiya yen bali sensor PAH digunakake

02550

perakitan ruang PAH

02529

O-ring kanggo kamar PAH
(2 pcs dibutuhake kanggo overhaul)

02343

Sensor kekeruhan (tanpa fitting)

02342

Penganalisis kekeruhan

02385

Sumber cahya kekeruhan

02394

Emitter Kekeruhan

02395

Panrima kekeruhan

02805

Unit Turbidity Wiper

02386

Wiper blade (mung kalebu bagean karet)
4 pcs/set

02990

Wiper arm kalebu wiper blade

02387

Turbidity O-ring set

02839

Wiper Cap kanggo Turbidity analyzer

03264

Paket Wiper Collar

02344

sensor pH tanpa elektroda

02329

pH chamber (tanpa fitting)

02389

Elektroda kanggo sensor pH

02755

Ngunci nut kalebu gasket kanggo sensor pH

02390

Gasket kanggo sensor pH

02315

Kit kalibrasi lengkap (PAH 0-100 µg/l)

02590

Kit kalibrasi lengkap (PAH 0-800 µg/l)

03215

Kit kalibrasi lengkap (Tanpa PAH) kanggo
modul inlet

03549

Kit kalibrasi lengkap
(PAH kisaran ganda 0-100/800)

03667

Kit kalibrasi tanpa pH (PAH 0-100 µg/l)

02449

Kit kalibrasi – isi ulang (PAH 0-100 µg/l)

02477

Kit kalibrasi – isi ulang (PAH 0-800 µg/l)

03561

Kit kalibrasi - isi ulang
(PAH kisaran ganda 0-100/800)

03973

Kit kalibrasi - isi ulang
(Kabinet Inlet)

02259

pH 4 buffer

02260

pH 7 buffer

02261

pH 10 buffer

02256

Standar kekeruhan 0,0 NTU

02257

Standar kekeruhan 10 NTU

02258

Standar kekeruhan 40 NTU

02253

Solusi PAH 0 μg/l

02255

Solusi PAH 50 μg/l

02316

Solusi PAH 100 μg/l.

02795

Solusi PAH 200 μg/l.

02459

Solusi PAH 400 μg/l.

02460

Solusi PAH 800 μg/l.

02263

Syringe

02264

jarum

02398

Pad reresik

02480

Manual operasi

02399

Panduan Kalibrasi

02957

Dianjurake Spare Parts Kit kanggo WM lan
WMP kanggo operasi 1 taun
Tipe Pompa A

03658

Dianjurake Spare Parts Kit kanggo WM lan
WMP kanggo operasi 1 taun
Tipe pompa B

03864

Rekomendasi Spare Parts kit kanggo WM excl.
pH lan WMP
Tipe pompa B

02958

Dianjurake Spare Parts Kit kanggo WM lan
WMR kanggo operasi 1 taun

02959

Kit Spare Part sing disaranake kanggo WM30 -
Tipe Pompa A

03964

Kit Spare Part sing disaranake kanggo WM30 -
Tipe pompa B

TRIOS

nomer seri

Katrangan bagean

20 × 3 NBR

O-ring kanggo sampling pump

JXM-A170

Modul diafragma kanggo pompa draining

JXM-A170

Déwan katup siji arah

'370W/220V/60Hz

Motor pump draining

LY2N-J 220VAC/10A

Relay 220VAC Kab

DP200A 220VAC 120*120*38

kipas pendingin
Rakitan pipa & katup saka kabinet pretreatment

DN15 PN10 35 mesh

Filter jinis Y

Φ60,0-10bar

Pengukur tekanan diafragma

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita