Offshore BUS Lan Kabel Ethernet Industri

Katrangan singkat:

Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake portofolio lengkap kabel BUS lan Ethernet Industri sing disetujoni DNV/ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, minyak lan aplikasi gas lepas pantai.


Detail Produk

Tag produk

Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake portofolio lengkap kabel BUS lan Ethernet Industri sing disetujoni DNV/ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, minyak lan aplikasi gas lepas pantai.

Standar desain kabel internasional:
IEC 60092-350, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22
Konduktor:
Tembaga kaleng utawa Bare, padhet utawa terdampar IEC 60228 Kelas 2 / Kelas 5
Isolasi:
Solid / seluler PO IEC 61034-1/2, 60754-1/2
Kabel Lay-up: Pasangan, quads
Layar:
U/UTP (tanpa tameng)
U/FTP (pasangan terlindung foil individu)
F/FTP (perisai foil individu lan sakabehe)
S/FTP (foil individu lan tameng braid tembaga sakabèhé)
SF/UTP (sakabehe foil lan tameng kepang tembaga)
opsional sakabèhé terdampar tinned tembaga saluran-kawat
Kasur/jaket jero:
Senyawa Bebas Halogen SHF1 utawa SHF2 saben IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2
waja:
IEC 60092-350
Kepang Tembaga Kaleng
Kepang kawat perunggu
Jalinan kawat baja galvanis
Armor kawat baja galvanis
Jaket njaba:
IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2, 60811-2-1, NEK 606
Senyawa bebas halogen - SHF1
Senyawa bebas halogen - SHF2
Senyawa bebas Halogen tahan lumpur - SHF2

DWQDD

Sawetara conto sakaBUS lepas pantailanKabel Ethernet Industri Kabs

Yanger P/N

Deskripsi Produk

OD (mm

jeneng.)

Bobot kg.

(kg/km)

7YG0013xxx

RS-485 2x2x22/7 AWG SF/UTP SHF2

12.5

175

7YG0015xxx

RS-485 2x2x22/7 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2

16.4

350

7YG0025xxx

RS-485 4x2x1,5 mm² SF/UTP LSZH-SHF1

17.5

270

7YG0004xxx

RS-485/422 2x2x22/7 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2-

MUD

16.2

380

7YG0003xxx

RS-485/422 8x2x22/7 AWG SF/UTP LSZH-SHF1

18.0

170

7YG0011xxx

RS-485/422 2x2x24/7 AWG F/FTP SBA LSZH-SHF2

12.0

215

7YG0030xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP LSZH-SHF2

15.5

235

7YG0039xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP LSZH-SHF1

13.3

170

7YG0040xxx

CanBus 2x2x0.75 mm2 S/UTP SBA LSZH-SHF2

19.5

480

7YG0059xxx

CanBus 2×0,75 mm2 + 0,75 mm2 S/FTP LSZH-SHF2

10.5

130

7YG0031xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP LSZH

SHF1

12.0

185

7YG0032xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP SBA

LSZH-SHF2

18.0

480

7YG0033xxx

DeviceNet 2×18/19 AWG + 2×15/19 AWG S/FTP LSZH

SHF2

13.5

230

7YG0027xxx

DeviceNet 2×20/7 AWG + 2×22/19 AWG S/FTP SBA

LSZH-SHF2

13.5

280

7YG0026xxx

DeviceNet 2×20/7 AWG + 2×22/19 AWG S/FTP LSZH

SHF1

10.0

105

7YG0021xxx

ProfiBus PA 2×18/7 AWG SF/UTP LSZH-SHF1

9.5

120

7YG0009xxx

ProfiBus 2X22/19 AWG SF/UTP CSA LSZH-SHF2

14.2

310

7YG0061xxx

ProfiBus DP/PA 1x2x22/1 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF1

12.0

215

7YG0008xxx

ProfiBus DP 2X22/19 AWG SF/UTP LSZH-SHF2

8.4

91

7MG0020xxx

ProfiBus DP 2×22/19 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF1

12.0

250

7MG0028xxx

ProfiBus DP 2×22/19 AWG SF/UTP SBA LSZH-SHF2-

MUD

14.1

325

7MG0043xxx

Fieldbus Foundation H1 Kelas A 5x2x1,0 mm2 S/FTP

SWA LSZH-SHF2

26.0

1200

7MG0044xxx

Fieldbus Foundation H1 Kelas A 8x2x1,0 mm2 S/FTP

SWA LSZH-SHF2

30.0

1470

7MG0047xxx

Fieldbus Foundation H1 Kelas A 1x2x1.3 mm² SFTP SWA

LSZH-SHF2

14.2

380

7MG0048xxx

Fieldbus Foundation H1 Kelas A 5x2x1.3 mm² S/FTP

SWA LSZH-SHF2

28.5

1285

7MG0049xxx

Fieldbus Foundation H1 Kelas A 8x2x1.3 mm² S/FTP

SWA LSZH-SHF2

29.5

1460


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita