Kabel Khusus Offshore Kabel Coaxial

Katrangan singkat:

Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel koaksial sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .


Detail Produk

Tag produk

Kanthi luwih saka 40 taun desain kabel lan pengalaman manufaktur sing nyedhiyakake profesional industri sing paling cerdas, Yanger nduweni kemampuan nyedhiyakake portofolio lengkap kabel koaksial sing disetujoni DNV / ABS kanggo kapal, kapal laut sing entheng lan kacepetan dhuwur, aplikasi lepas pantai minyak lan gas. .Ing kaca ing ngisor iki, kita wis nglumpukake sampling cilik saka atusan produk sing kasedhiya.

Standar desain kabel internasional:
IEC 60092-360, 60092-376, 60332-1-2, 60332-3-22, IEEE 45, 1580
Konduktor:
Tembaga-klambi baja utawa
IEC 60228 Kelas 2 / Kelas 5
Tembaga Bare / Tinned
IEC 61034-1/2, 60754-1/2
IEC 60092-350
Lay-up kabel:
Single
Isolasi: PE
Layar (individu lan/utawa sakabèhé):
IEC 60092-350
Pita aluminium/polyester
Bare Tembaga / tape polyester
Kepang Tembaga Kaleng
Braid tembaga gundhul
Kasur/jaket jero:Senyawa Bebas Halogen
SHF1 utawa SHF2 saben IEC 60092-360, 61034-1/2, 60754-1/2
waja:
IEC 60092-350
Kepang Tembaga Kaleng
Braid tembaga gundhul
Kepang kawat perunggu
Jalinan kawat baja galvanis
Armor kawat baja galvanis
Jaket njaba:
Senyawa bebas halogen - SHF1
Senyawa bebas halogen - SHF2
Senyawa bebas Halogen tahan lumpur - SHF2
Jaket njaba:
Senyawa bebas halogen - SHF1 Senyawa bebas halogen - SHF2
Senyawa bebas Halogen tahan lumpur - SHF2
Impedansi:
50 Ω
75 Ω

DWQADFW

Sawetara Conto Kabel Coaxial Yanger

Yanger P/N

Deskripsi Produk

OD

(mm)

Bobot

(kg/km)

7YGC002101

Tipe RG-213/U LSZH-SHF2

10.3

160

7YGC003101

TYPE RG-11 Kabel Coaxial LSZH-SHF1

10.3

150

7YGC007101

Tipe Coax RG-59 B/U SBA LSZH-SHF1

10.0

170

7YGC008101

Coax Jinis RG-59 B/U SBA LSZH-SHF2 lendhut

12.0

230

7YGC011101

TYPE RG-6 Kabel Coaxial LSZH-SHF1

7.0

40

7YGC013101

TYPE RG-11 Kabel Coaxial SBA LSZH-SHF2

14.5

325

7YGC014107

Coax Jinis RG-59 B/U LSZH-SHF2 lendhut

8.3

100

7YGC017101

TIPE RG-213 SBA LSZH-SHF1

7.2

350

7YGC018101

TIPE RG-58 SBA LSZH-SHF1

9.0

135

7YGC020101

TYPE RG-213 SBA LSZH-SHF2 lendhut

16.5

430

7YGC021101

TYPE RG-6 Kabel Coaxial SBA LSZH-SHF1

10.5

170

7YGC025101

Tipe Coax RG-59 /U LSZH-SHF1

6.2

60

7YGC033101

TYPE RG-11 Kabel Coaxial SBA LSZH-SHF2 tahan lumpur

14.5

325

7YGC036101

TIPE RG-58 SBA LSZH-SHF2

9.0

130


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk